main-banner image
Landelijke vrijstaande woning

Hoevelaken

Door de integratie van het programma van eisen in het volume werd een behoorlijk vloeroppervlakte gevraagd.

Er is gekozen om het volume in tweeën te splitsen om zo de proporties van de woning in evenwicht te houden op het kavel. Deze twee volumen worden verbonden met een laagbouw entreegedeelte uitgevoerd in klassieke antraciet kleurige rabatdelen. Het klassieke landelijke karakter van de woning wordt versterkt door het toepassen van traditionele elementen, zoals echt houten kozijnen, rieten dakbekleding en gebogen raamvensters.

OPDRACHTGEVER

Particulier

LOCATIE

Hoevelaken

BETROKKEN PARTIJEN
portfolio image portfolio image portfolio image
  • YEAR : 2011
  • LOCATION : Guangzhou, China
  • CATEGORY : House
  • CREATIVE DIRECTOR : Harmony Soulth
  • VISUALIZATION :