main-banner image
Doetinchem

Moderne schuurwoning

Moderne schuurwoning in 'de Vijverberg' in Doetinchem. Dit bosrijke gebied wordt gekenmerkt door een grote diversiteit van architectuurstijlen. De authentieke contouren van het woonhuis komen zeer sterk naar voren in dit ontwerp. Een eenduidige rechthoekige massa van 9 bij 14 meter, opgebouwd uit stucwerkgevels met een zadeldak kapconstructie.

De ontwerpopgave voor deze woning is een strak ontwerp met minimalistische detaillering. Het extra accent ter plaatse van de entree en de horizontale raampartijen op de eerste verdieping geven het volume zijn eigen identiteit. Een grote vide aan de achtergevel creëert een plek waar men rustig kan genieten van zijn omgeving.

OPDRACHTGEVER

Particulier

LOCATIE

Doetinchem

BETROKKEN PARTIJEN
portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image
  • YEAR : 2011
  • LOCATION : Guangzhou, China
  • CATEGORY : House
  • CREATIVE DIRECTOR : Harmony Soulth
  • VISUALIZATION :